Promotionsvorhaben

 

Mai Abbas

Urban Agroecology for health and wellbeing

 

 

Lilian Beck

Organisationsübergreifende Lernaktivitäten zur Förderung der Verbreitung von Agroforstwirtschaft

 

Hannah Bücheler

Stakeholder integration in agri-food and land use systems transformation: governmental and non-governmental strategies for biodiversity-friendly agriculture and land use

 

 

Pavlos Georgiadis

Indigenous food and medicinal plants and local knowledge: creating synergies for sustainable development in South East Asia

 

Veronica Hector

Making sense of the social-ecological crisis – Narratives of human/nature-relationships among climate justice movements

 

Marius Jahnke

Akzeptanz und Umsetzung von Anbausystemen ohne chemisch synthetischen Pflanzenschutz in der Perspektive der landwirtschaftlichen Betriebe

 

Karlotta Koch

The organic certification system in transition: Integrating a development-oriented approach into third-party certification – A case study of Demeter’s project “Projekt Anerkennung”

 

Lubana Al-Sayed

Social conditions of food-related well-being in times of crisis: A study on refugees and their role as knowledge brokers

 

Florian Brossette

Perspektiven für kommunales Grünland: Analyse und Entwicklung von Handlungsmöglichkeiten für eine nachhaltige Nutzung und Erhaltung von kommunalen Grünlandflächen - eine Studie aus dem Biosphärengebiet Schwarzwald

 

Kirsten Gaber

Stakeholder perspectives on the contribution of digital technologies to improve sustainability of conventional and organic fruit production